ALFALFA

Atasi punca jerawat yang tiada kesudahan

10:24 AM

Dah cuba berbagai-bagai produk skincare dan supplement pun masih tak berkesan juga. Jerawat tetap keluar tak henti-henti, sampai ada yang jenis bernanah.. Jun syorkan cuba anda cek semula diri anda, adakah anda pernah detox usus ???

Jika belum, Jun nasihatkan untuk anda detoks terlebih dahulu sebelum ambil mana-mana supplement supaya badan kita bersih dari toksin. Kadang badan yang terlalu banyak tosik, menyebabkan keluar jerawat yang banyak, sebab toksin terkumpul dalam badan dan tak dapat dikeluarkan, maka terjadinyala jerawat yang tumbuh bak cendawan tu..

KENAPA PERLU DETOX ??

Detoks adalah pembersihan usus dari segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dan di buang melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus bersih barulah badan kita dapat menyerap nutrien dengan lebih optimun.

Sebab tu sangat penting untuk detok terlebih dulu sebelum anda ambil apa2 supplement. Baru la ia lebih berkesan. Jadi jangan cepat melatah jika anda makan supplement tapi tak mendatangkan hasil atau lambat hasilnya.

Pengambilan air putih juga sangat penting tau. Anda perlu minum sekurag kurangnya 3 liter sehari bagi membantu pembuang toksin juga.

Ini, beza usus yang bersih dan usus yang kotor. Cuba bayangkan, usus kita kotor macam tu ?? 

Ok, bagi anda yang nak detok tu, Jun cadangkan anda ambil Herblax dan Alfala ni. Tapi untuk ibu menyusu, Jun tak galakkan anda ambil Herblax ye, anda boleh ambil Alfalfa. Selain untuk detoks Alfalfa juga sebagai Milkbooster anda. So senang la kan.
Jun nak share jugak, satu testimoni ni, akk ni dah buat detoks dengan Herblax dan Alfalfa selama sebulan, dan lihatla hasilnya.. :)

So selamat mencuba.. !!

Ok, lepas dah detoks semua tu, jerawat pun dah tak keluar, of course la kan parut-parut masih kekal kat kulit tu kan, dengan kulit kusam lagi..jangan risau.. Untuk pulihkan semula kulit wajah kita, Jun syorkan anda ambil Set Kecantikan Shaklee pula yang mana terdiri dari Vitamin Esp, Vitamin E dan Vitamin C. Boleh juga kalau anda nak tambah Collagen. Haaa, collagen ni memang elok sangat, kesan dia cepat. So kalau tak sabar nak dapatkan result yang cepa, boleh terus ambil Collagen Shaklee ni.. :)




Untuk anda yang nak dapatkan Agen detoks anda dan Set Kecantikan Shaklee wasap terus Jun ye.. :)



Sebarang order dan pertanyaan anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

5 comments

  1. Thanks for the information, I am glad to be able to read your article
    Also read our article
    Cara alami mengatasi Serangan Jantung dengan obat herbal(Tanpa Operasi)
    Cara Mengobati Cantengan di Jempol Kaki dan Tangan Secara Alami Ampuh
    Do not forget to update and hold yes

    ReplyDelete
  2. Anda benar-benar berbagi posting blog yang informatif dan menarik dengan orang-orang dan saya juga ingin meminta izin untuk menempelkan tautan kesehatan.
    Agen Resmi Jelly Gamat QnC kota bekasi
    Obat Herbal yang Ampuh untuk Menyembuhkan Kista Ganglion

    ReplyDelete

LIKE US ON FACEBOOK