1001 KHASIAT ESP

Rasa Esp Shaklee tak sedap ?

3:00 PM

Betul ke rasa Esp Shaklee tak sedap ?

Esp ni kan soya tapi kenapa rasanya tak macam soya yang biasa tu.. Bila minum rasa nak terkeluar semula. Ramai yang nak mencuba pada asalnya, Oleh kerana rasanya tak sedap tapi bila dah beli tak boleh nak minum dan menjadi satu pembaziran pulak kan..

Esp Shaklee

Ok.. Jangan risau.. Pada yang dah beli tu tak boleh nak minum atau pada yang nak baru mencuba tu, jangan risau.. Jun sharekan resepi sedap cara macam mana nak bancuh Esp.. Sure lepas ni uloss jatuh cinta dengan Esp. Bukan sahaja sedap, malah banyak Khasiat Esp yang uloss dapat yang membuatkan anda sayang nak stop minum Esp ni.. 

ESP boleh dicampur dengan minuman kegemaran anda! Asalkan bukan berasaskan caffeine, semuanya pun boleh! Samada susu, milo, horlicks, koko, kurma pun boleh..

Antara cadangan variasi rasa ESP Shaklee ialah:

☑ ESP + Susu HL
☑ ESP + Milo
☑ ESP + Horlicks
☑ ESP + NesVita
☑ ESP + Fresh Milk
☑ ESP + Fresh Milk + Kurma
☑ ESP + Koko + Oat

dan pelbagai lagi resipi!

Anda juga boleh cuba resepi di bawah :

Esp Shaklee

Esp Shaklee

Esp Shaklee


Jadi, jangan takut untuk cuba minum ESP… kerana anda pasti akan sukakan kepelbagaian rasa ESP yang anda boleh buat… ini adalah salah satu cara saya ! 

Esp Shaklee

Esp Shaklee
 
Esp Shaklee


Rasailah kebaikan Esp Shaklee dengan minuman kegemaran anda. Esp Shaklee juga boleh buat Masker tau.. Nak cuba buat Masker home sndiri ?? 


Lihat sini pelbagai Testimoni Esp Shaklee


Sebarang order dan pertanyaan anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

3 comments

  1. Thanks for the information, I am glad to be able to read your article
    Also read our article
    Cara alami mengatasi Serangan Jantung dengan obat herbal(Tanpa Operasi)
    Cara Mengobati Cantengan di Jempol Kaki dan Tangan Secara Alami Ampuh
    Do not forget to update and hold yes

    ReplyDelete
  2. I really like your blog post very much. You have really shared a informative and interesting blog post with people.
    Jenis Keputihan Yang Tidak Normal serta cara pengobatannya
    Penyebab, Gejala & Cara Alami Mengobati Demam Berdarah / DBD
    May be useful

    ReplyDelete

LIKE US ON FACEBOOK