HERBLAX

Bakar lemak dengan Omega Guard Shaklee

11:53 PM

Alhamdulillah, hari ni genap umur 32 tahun.. Syukur sangat dapat bernafas sehingga hari ni.. Terima Kasih mak dan abah lahirkan akak di dunia..besarkan dengan kasih sayang sehingga la sudah berumah tangga dikurniakan suami yang penyanyang, memahami dan anak-anak syurga yang comel dan cerdik..

Bakar lemak dengan Omega Guard Shaklee
  
Dinner tadi kami sambut birthday di SR. Anak-anak pun happy.. Tq hubby belanja makan.. Alhamdulillah..

Bakar lemak dengan Omega Guard Shaklee

Makan tak ingat dunia.. kekenyangan masing-masing. Dah kenyang makan makanan yang berlemak dan berkolestrol tinggi tadi, Sampai je rumah kami semua telan Omega. Ummi dan Abi ambil 3 biji , anak-anak ambil sebiji je.. Kawal kolestrol dan bakar semula lemak dan yang dah diternak tadi  :) 1 botol omega ni kami kongsi 4 beranak tau.. 


Omega Guard Shaklee

Omega ni memang wajib ada stock kat rumah.. Dari anak berumur 1 tahun hingga warga emas boleh ambil tau..


Sebelum tidur jap lagi kita ambil pulak Herblax ye.. Cuci semula usus tu.. buang dan singgkirkan lemak-lemak yang telah diuraikan dan dibakar oleh Omega tadi..

Slimming set bajet

Omega dan Herblax ni antara Hot Slimming Set yang paling digemari tau...Set slimming ini membantu membakar lemak dengan cepat, menguraikan lemak..mengawal selera makan yang penting..

Kelebihan Set Slimming (Omega Guard + Lecithin).

> membersih najis yang tersekat & terkumpul lama dalam usus
> menyingkir & membuang toksin dari badan, usus lebih cepat menyerap khasiat vitamin
> membantu masalah sembelit
> mengempiskan perut buncit
> mengawal selera makan
> meningkatkan metabolisme tubuh & lemak dapat dibakar lebih cepat
> merendahkan kolesterol
> mencegah salur darah dari tersumbat
> mengimbangi kepekatan & perubahan hormon PMS wanita
> mengurangkan tekanan & sakit kepala
> meningkatkan fungsi otak
> menguatkan sistem imun tubuh
> memperbaiki masalah kulit spt eczema
> memelihara fungsi sendi
> mencegah risiko gout
> mencegah insomnia
> mengurangkan risiko sakit jantung
> membantu proses detoksifikasi > membantu masalah lebihan air dalam badan
> merangsang pengeluaran jus gastrik untuk bantu pencernaan

Jadi anda yang nak slim melim tu boleh cuba dengan 2 vitamin hot ni.. Omega bulan ni murah tau.. kalau beli twin pack lagi murah.. plus dengan 5% diskaun lagi..

Sebarang order dan pertanyaan anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK