VIVIX

Vivix Shaklee untuk Kesihatan menyeluruh, kecantikan dan kesuburan

9:54 PM

Alhamdulillah, lega rasa tekak dapat minum Vivix.. Hari ni sambung balik minum Vivix dan bermasker dengan Vivix.. Masker Vivix memang buat seminggu 3x, tapi kadang tu malas jugak.. seminggu sekali je.. hihihi..

vivix shaklee
  
Setelah sebulan stop kejep atas sebab² tertentu.. rindu weh.. lepas giant jap dapat minum Vivix. Sebulan tak minum tekak terasa² nak makan anggur muscadine.. Anggur ni salah satu ramuan hebat yang ada dalam Vivix ni..

vivix shaklee

Inilah dia anggur muscadine tu..Tengok pun terliur kan.. gedi-gedi orang jawa kata..  :)

Harganya sebiji RM100.Bukan sekilo ye. Sebiji tau. Anggur muscadine ni adalah salah satu ramuan semulajadi yang hebat dalam VIVIX yang best dan sedap tu. So,tidak hairan lah kan,kenapa vivix tu harganya paling mahal di antara semua supplement shaklee yang ada.. 


Khasiat Vivix Shaklee 

Jom berkenalan dengan anggur muscadine..

1. Anggur hebat ini adalah satu satunya anggur di alam semulajadi yg mempunyai lebih dari 1 kromosom, yg mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan.

2. Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yg tinggi, satu phyto-nutrient yg tidak dijumpai didalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan terdapat ciri2 menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria.

3. Selepas kajian tambahan dijalankan, jenis anggur hebat paling mustajab ini dikenal pasti. selepas itu, kumpulan ini bersama ahli sains dari Unoversity Georgia, membangunkan 1 proses ekstraksi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstrak yg bermutu tinggi dengan aktiviti biologi tertinggi seperti yg ditunjukkan dalam beberapa siri ujian makmal untuk anti-penuaan.

4. Untuk mencipta profil polyphenol yg kuat di dalam Vivix, ahli sains menggabungkan resveratol yg sangat tulin dengan ekstrak dari anggur hebat ini, Elderberry Eropah dan karet ungu. campuran inilah yg bertanggungjawab dalam banyak tindakan unik anti penuaan sellular Vivix.

Kat Malaysia ni susah la nak dapat anggur muscadine. Memang tak ada pun.Yang ada, anggur muscadine yang ada dah menjadi vivix. Nak beli vivix, boleh je roger-roger Jun ye.

Ramai yang cuba dan beri Feedback yang positif.. 
Lihat Testimoni Pengguna

Bulan ni masih lagi ada YES PACK untuk Vivix. Pembelian Jimat berganda.. Dah la dapat diskaun 5%, dapat pula Keahlian PERCUMA seumur hidup.. Best kan..


Nak order Vivix dan keahlian PERCUMA ?? Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK