DAFTAR AHLI

Vitalea Percuma

4:12 PM

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..

Bulan September ni Shaklee masih lagi nak beri Vitalea PERCUMA kepada anda semua. Bukan sebotol, tapi boleh jadi 2 botol atau boleh jadi 3 botol. Macam best je kan dapat barang PERCUMA ni

Vitalea percuma

Sebotol Vitalea ada 120 biji, sehari sebiji..Jadi boleh tahan sampai 4 bulan. Sesuai untuk semua golongan. Satu botol Vitalea membekalkan tenaga, membantu penyerapan Vitamin C dengan lebih baik (siapa yang nak kulit cantik, pinkish tu, boleh ambil Vitalea ), untuk bantu pembentukan sel darah merah, hb rendah dan banyak lagi..

Siapa yang dah pernah consume Vitalea ni, memang dapat rasanya feedback positif selepas pengambilan.

Macam mana nak dapatkan Vitalea PERCUMA ni ??

Ada beberapa cara yang sangat mudah untuk anda dapatkannya.

1) Dengan pendaftaran ahli sebanyak RM80.00 (Termasuk kos pos + Gst) beserta pembelian mana-mana produk Shaklee anda layak mendapat sebotol Vitalea PERCUMA

2) Dengan pembelian Set Healthy PostNatal anda akan dapat sebotol Vitalea PERCUMA. Jika anda mendaftar sebagai ahli, anda akan mendapat sebotol Vitalea PERCUMA lagi. Total Vitalea PERCUMA adalah 2 botol. Bukan itu sahaja, anda juga layak mendapat 5% off.  Yea !!!!

 Produk dalam set ini : 

10128 - Ostematrix 
10131 - Vita-Lea® with Iron Formula 
11003 - ESP (Soy Protein Isolate Powder) 
10236 - OmegaGuard 
10104 - Sustained Release Vita-C Plus
10159 - Alfalfa (S)
 
 
3) Dengan pembelian Set Healthy PreNatal juga anda akan dapat sebotol Vitalea PERCUMA. Jika anda mendaftar sebagai ahli, anda akan mendapat sebotol Vitalea PERCUMA lagi. Total Vitalea PERCUMA adalah 2 botol. Bukan itu sahaja, anda juga layak mendapat 5% off.  Yea !!!!

Vitalea percuma
 Produk dalam set ini : 

10164 - B-Complex 
10128 - Ostematrix 
10131 - Vita-Lea® with Iron Formula 
11003 - ESP (Soy Protein Isolate Powder) 
10236 - OmegaGuard 
10104 - Sustained Release Vita-C Plus

 


Ok, dah tahukan caranya.. Jika anda berminat nak dapatkan Vitalea PERCUMA dan mendaftar sebagai ahli, boleh hubungi Jun ya.. Untuk fast reply boleh sms/wasap Jun : 016-2202565.


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK