GLA COMPLEX

Testimoni Period tak teratur

5:00 PM

Masalah period tak teratur adalah salah satu punca sukar untuk hamil. Jadi amatlah penting anda memastikan kitaran haid anda teratur bagi memudahkan anda mengira hari subur anda.

Gla Complex


Cara Mengira Waktu Subur

Supplement yang membantu Membetulkan Period Tak Teratur

GLA Complex Shaklee

GLA Complex mengandungi gamma-linoleic acid. Ia adalah sejenis asid lemak yang sangat-sangat berkesan untuk masalah haid tidak teratur.

GLA Complex bertindak secara aktif dalam mengawal keseimbangan hormon. Hormon yang tidak stabil memberi banyak kesan buruk pada wanita. Diantaranya ialah haid tidak teratur, jerawat, jeragat, gemuk, perut buncit, emosi tidak teratur dan sebagainya.

Selain mengawal keseimbangan hormon, GLA Complex juga dapat mengurangkan kesakitan ketika haid dan mengawal mood swing. GLA Complex juga terdapat dalam Set Kesuburan  yang mana apabila haid teratur, maka peluang untuk hamil lebih tinggi.
 
GLA juga membantu mengecutkan cyst pada ovari

Sekarang kita lihat testimoni pula ya.

Testimoni 1 :


Gla Complex

Testimoni 2 :

Gla Complex


Ketidakstabilan haid mungkin juga disebabkan gangguan hormon. Namun jika berterusan, bimbang akan mengundang penyakit lain pula. Jadi rawat segera masalah period tak teratur ni ya. InsyaAllah, dapat membantu masalah period tak teratur ni.. 

Jika anda ingin dapatkan GLA Complex Shaklee, anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK