SKIN CARE : NUTRIWHITE

Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas

4:14 PM

Set Nutriwhite Shaklee dihasilkan daripada bahan semula jadi dan bebas bahan kimia dan amat berkesan untuk penjagaan kulit muka.

Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas


Produk ini menjadikan kulit muka sihat dan bersih  dengan bahan bahan seperti rumpai laut, Alga hijau, dan strawberi begonia dan lain lain.

Antara Kelebihan dan kesan Nutriwhite Shaklee yang diperolehi pengguna dan Jun sendiri dengan Penggunaan Set ini ialah : 

> Membantu mengawal keradangan kulit
> Pengurangan tompokan pada kulit
> Memberi kelegaan pada kulit 
> Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi 
> Melembapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
> Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah
> Membuang toksin

Apa yang Jun suka sangat tentang Set Nutriwhite ialah guna sikit je, satu calit menghasilkan buih yang sangat banyak. Memang sangat jimat dan murah harga nya.. Boleh cuci satu muka dengan sekali cucian.

Set Asas Nutriwhite Shaklee 

1) Nutriwhite Shaklee - Gentle Deep Foaming Cleanser

Apa Kata Mereka ?
Set Nutriwhite skin care mempunyai review dan testimoni yang baik. Kesan pada kulit pun positif.

Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas
 
Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas

Memang takde sebarang bahan kimia yang memudaratkan. Semua dari sumber semulajadi. Memang berbaloi. Insyaallah. Harga Set Nutriwhite pun sangat berpatutan.

Berapa Lama Kita Boleh Gunakan ? 

Satu Tiub Gentle deep foaming cleanser ni boleh tahan sehingga 12 bulan. Sebab buih yang terhasil banyak. Calit sikit je, buih dah banyak.. Anda mesti suka

Lagi best lelaki perempuan boleh pakai. Jun dan Suami pun guna pencuci Nutriwhite ni. Memang serasi dengan kulit kami. Insyaallah mesti cubakan. Kesan utama produk shaklee ni untuk membersih dan menyegarkan kulit.
Bahan bahan dalam pencuci muka yang gojes ni

> Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit
> Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkankan kelembapan kulit
> Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza.
> Melembut dan menyegarkan kulit

Selepas pakai pencuci muka ni, kulit rasa lebih lembut dan licin. Sehalus salju gitu. Hihihi.

Kenapa Pencuci Muka Ni Tak Wangi ? 

Satu perbezaan besar pencuci muka ni dengan brand GAH tu, Nutriwhite ni tak wangi. Bau dia biasa biasa je.

Sebabnya dia tak tambah pun pengawet dan sebagainya Yang wangi tu bahan kimia. Tak bau pun tak pe kan, janji boleh membersih kulit wajah hingga ke dalam pori-pori


2) Nutriwhite Shaklee - Overnight Renewal Whitening Cream 

 Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas

Sejauh Mana Keberkesanannya?

Set ini bertujuan untuk penjagaan kesihatan kulit daripada luar. Lebih lebih lagi sekiranya kita selalu kerja luar. Sinaran matahari dan pencemaran akan menyebabkan kulit kita terdedah kepada kerosakan dan penyakit. Kulit kering seharian bekerja di air cond lagi kan.

Kenapa Perlu Menggunakan Overnight Renewal Whitening Cream ?

Kesan positif daripada produk ini adalah :

> Mengembalikan proses keremajaan kulit semasa kita tidur dengan membekalkan nutrien semulajadi yang diperlukan kulit bagi tujuan pemulihan.
> Pengguna akan mula merasai perbezaannya. Kulit wajah akan menjadi lebih halus dan lembut, dan tampak lebih cerah keesokan pagi harinya.

Rahsia Bahan Bahan di Sebalik Overnight Renewal Whitening Cream

> Vitamin C aktif didalam ramuan akan mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
> Kelembapan kulit dari luar kedalam insyaallah dikembalikan. Kulit nampak lebih sihat
> Kulit nampak lebih cerah dan radang berkurangan dengan penggunaan Scullcap 


3) Nutriwhite Shaklee - Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas

Fungsi  Nutriwhite Ultimate Protection Whitening Lotion ?
Penting untuk anda tau. SPF ini adalah nama singkatan bagi Sun Protector Factor. Membawa maksud berapa lama kita boleh tededah pada cahaya matahari tanpa sunburn.

Ini dipengaruhi oleh warna kulit juga. Lebih gelap kulit kita, lebih tinggi kebolehan menahan diri dari sunburn.

Dan dengan menggunakan produk perlindungan dari cahaya matahari, kulit kita akan terlindung dari terik matahari. Taklah kehilangan seri atau nampak kusam dan kering menggelupas.

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 ni akan melindungi orang yang mempunyai kulit dengan bacaan SPF 15 untuk perlindungan selama 15 x 10minit = 150 minit dibawah matahari.

Krim ni berfungsi dengan

> Membantu Mengelakkan kerosakan dari matahari
> Mengurangkan keradangan kerana terdedah sinaran terik matahari
> Memberi Perlindungan pada kulit disamping bertindak sebagai pelembap pelbagai fungsi
> Perlindungan kulit terhadap pencemaran alam sekitar.


4) - Nutriwhite Shaklee - Spot Whitening Treatment

Bagaimana Spot Whitening Treatment berfungsi ?

> Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat

> Kuasa pencerahan dari likuoris dan peony , amat bernilai disebabkan kesannya dlm mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit 
> Cats claw menegangkan kulit 
> Vit C aktif membawa kecerahan yg baru utk kulit yg lebih halus

Jika Vitamin E Shaklee digunakan untuk mencantikkan kulit dari dalam, maka set ini untuk menjaga kesihatan luaran. 

Apa kata mereka yang dah menggunakan Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas ni ??

Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas
  
Set Nutriwhite Shaklee Set Kecantikan Asas
 

Produk ini sebahagian dari Set Nutriwhite skin care. Bagi mendapat kesan terbaik, perlu mencuba semua produk ni ye.

Nak bertukar kepada yang semula jadi bebas bahan kimia dan paraben ?? Jom cepat hubungi Jun ..

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK