1001 KHASIAT ESP

Kult kusam dan berparut tiada lagi

10:30 PM

Tiga kombinasi Vitamin Shaklee ini iaitu Esp, Vitamin C dan Vitamin E adalah terbaik untuk kulit. Dan yang bestnya juga ketiga-tiga Vitamin ini boleh buat Masker home made je.. Jun pasti semua wanita inginkan kecantikan.. Betul tak ???

Masalah kulit kusam, kulit berparut, kulit berminyak InsyaALLAH dapat diatasi.
 
Tak percaya ??

Jom lihat Testimoni pengguna terlebih dahulu.

Testimoni 1 : 


Set kecantikan shaklee
Testimoni 2 : 

set kecantikan shaklee


Seronokkan bila kulit muka semakin hari semakin cantik, halus, berseri, gebu..tiada lagi masalah kulit kusam, kulit berminyak..

Inilah rahsianya jika diamalkan secara konsisten.. jerawat, jeragat, cela, kukit kusam tiada lagi.. Bagaimana setiap Vitamin ini membantu ?

Vitamin C

Ianya sangat penting dalam pembentukan kolagen. Ramai kita yang sibuk nak beli kolagen walhal hanya dengan mengamalkan makanan yang tinggi kandungan vitamin C'
membantu penghasilan kolagen dengan lebih baik.
Menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit. Ia juga bantu mencerahkan kulit muka 

Vitamin E

Terkenal sebagai vitamin awet muda. Ia juga dikatakan melambatkan proses penuaan. Selain itu vitamin E" juga dikatakan membantu keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dalam liang kulit. 

Vitamin E juga membantu mengurangkan kesan kulit jeragat dan parut jerawat degil selain pengambilan beta carotene. Vitamin E sangat membantu bagi mereka yang mempunyai masalah kulit yang berminyak.

Protein ESP

Sangat penting dalam penghasilan sel baru. Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). Tompokan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru. 

Untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik.

Ok. Vitamin-vitamin ini untuk kecantikan dalaman.. Bila dalaman kita cantik dan sihat baru lah luaran kita akan sihat dan cantik juga. Namun, penjagaan luaran juga sama perlu di titikberatkan. Untuk kebersihan kulit Jun cadangankan anda menggukan Set Nutriwhite Shaklee


Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehlah hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppeYou Might Also Like

1 comments

LIKE US ON FACEBOOK