ALFALFA

Set Detox Shaklee paling laris

8:10 AM

Ramai yg tak tahu betapa pentingnya DETOX USUS.

Tahu tak?
Semakin lama usus kita akan di timbuni toksin dan najis dan ia akan memenuhi dinding usus kita yg akan mengakibatkan Sembelit, bau badan, sakit kepala, badan berangin, kebas dan sakit badan, muntah dan loya, berat badan meningkat dan paling utama perut akan menjadi buncit.

Vitamin untuk Detox usus anda ?
Herbalax dan Alfalfa sangat bagus dan sesuai untuk masalah usus ni.


Set Detox Shaklee paling laris

Tahu tak kenapa perlu Detox dulu ? 
Sebab badan kita ni ada banyak toksin yang yang akan menyebabkan penyerapan nutrisi terganggu. Bila penyerapan tu terganggu dikuatiri akan lambat atau kurang berkesan sesuatu produk atau supplement yang kita ambil. Mulala nanti kita kata produk atau supplement tu tak bagus atau tak berkesan, pastu stop macam tu je. Tak ke rugi tu namanya.. kan..kan..

Apa keistimewaan Herb-Lax ni ??


● Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
●Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
● Menyingkirkan Toksin
● Membantu masalah sembelit
● Mengempiskan perut
● Melawaskan pembuangan air besar.
● Agent penting untuk anda Kurus !!!

Keistimewaan Alfalfa ? 

● Membersihkan usus
● Membantu masalah sembelit
● Bantu masalah keputihan
● Bantu masalah bau badan, jerawat
● Membantu mengurangkan berat badan
● Sesuai untuk ibu menyusu dan bertindak sebagai Milkbooster
● Sebagai jamnu moden, bantu dalam hubungan suami isteri

Tahu tak, Herblax dna Alfalfa ni juga terdapat dalam Set Kurus tau..

Agent detox usus terbaik !!!
Jadi annda yang nak kurus tu.. Elok sangat ambil Set Detox Shaklee ni untuk cuci usus terlebih dahulu..
 
Sebenarnya, bukan sahaja untuk kurus, malah jika kita nak mulakan dengan mengambil sebarang supplement eloklah kita detox terlebih dahulu supaya penyerapan tu lebih optimum dan kesan dia pun cepat..

Murah je Set Detox Shaklee ni, tak sampai RM100 pun.. tahan pulak berbulan-bulan.. Nak sihat kita perlu sihat dari dalam dulu ye .. :) 

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehlah hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK