MEALSHAKE

Set anak bijak Shaklee

10:00 PM

Set anak bijak shaklee membantu meningkatkan IQ anak -anak anda

Hari ini saya nak share dan memperkenalkan Set terbaik untuk anak kita iaitu Smart Brain & Health Set for Children atau Set anak bijak Shaklee. Semua ibubapa mengimpikan anak yang pintar, cerdik, genius dan pastinya mahu anak sentiasa sihat dan ceriakan ?
  
Setiap ibu bapa akan berbangga jika dianugerahkan anak yang bijak, lebih-lebih lagi genius. Walaupun demikian, di mata ibu bapa, semua anak-anak mereka adalah bijak. Biar pun bukan semua anak dianugerahkan bakat untuk menjadi seorang yang Genius. Set anak bijak Shaklee ini dapat membantu meningkatkan IQ anak, dalam masam yang sama meningkatkan sistem imun anak kita

Apa yang ada dalam Set anak bijak Shaklee ini ?

Set anak bijak shaklee membantu meningkatkan IQ anak -anak anda

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Omega sangat membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak seawal usia 2 tahun lagi. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan sumber EPA dan DHA dari sumber makanan dan juga supplement. 

Sumber EPA dan DHA yang terbaik adalah dari haiwan seperti ikan berbanding tumbuh-tumbuhan yang sukar ditukarkan oleh enzim tubuh.

Tahap enzim tubuh yang bagus dapat memproses kesemua EPA, DHA, ALA dan lain-lain yang lagi yang terkandung dalam Omega 3 dengan maksima. Tak guna juga kita ambil makanan yang tinggi kandunga DHA, EPA dan lain-lain kalau enzim tubuh tidak berfungsi dengan baik.

Jadi amat penting pastikan tubuh dalam keadaan sihat supaya kesemua zat dan nutrien dari makanan dapat diserap dengan baik.
Bagi ibu mengandung, pengambilan omega pada trimister ke2 kandungan, membantu perkembangan otak janin sempurna. 

Info lanjut tentang Omega Klik SINI

Mealshake pula meruakan multivitamin terbaik yang mengandungi fiber, protien, kalsium dan zat penting yang diperlukan oleh tubuh. Jika anak anda sering selsema, batuk mahupun demam, Mealshake ialah penyelesaian terbaik, di mana ia meningkatkan sistem imun anak anda secara semulajadi. 

Siapa yang perlukan Mealshakes Shaklee ? 

Sesuai untuk semua kanak-kanak terutamanya yang kurang selera makan atau yang sembelit ataupun boleh juga di minum oleh kanak-kanak obesiti. Selain itu, ia juga sesuai untuk sesiapa sahaja (Ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit yang dalam proses pemullihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat). Dicipta juga untuk anda yang tidak gemar supplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yang sangat lazat. MealShake ini juga bagus untuk mereka yang ingin menambah atau memantau berat badan. 

Antara kelebihan Mealshakes adalah :
  • meningkatkan tahap imuniti anak khususnya bagi yang kerap demam, batuk dan selsema
  • membuka dan meningkatkan selera makan khususnya bagi anak-anak yang  picky eater
  • membantu mengatasi sembelit bagi anak-anak
  • membantu mengatasi masalah asthma
  • membekalkan zat dan nutrien lengkap yang diperlukan anak-anak bagi tumbesaran yang lebih sihat dan sempurna
  • Meal Shakes juga sesuai utk seisi keluarga.  

Kenapa Ibu Bapa Perlu Risau Anak Tak Selera Makan?

Jika anak tak selera makan, ini bukan masalah kecil.  Jika dibiarkan boleh merat dan menjadi malapetaka kepada anak kita kerana badannya kekurangan sumber. Jadi sebab itulah set anak bijak Shaklee ini dapat membantu memenuhi segala keperluan kekurangan sumber vitamin dalam badan anak-anak supaya lebih sihat, cergas, bertenaga.

Detail dan testimoni boleh lihat di SINI

Jom baca pula Keistimewaan Set anak bijak Shaklee:

Set anak bijak shaklee membantu meningkatkan IQ anak -anak anda 
☑ MEALSHAKE ☑

■ Nutrisi Lengkap
- Menyediakan 24 jenis vitamin. Mineral dan zat perlu
- Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan serapan vitamin & mineral oleh tubuh kita
- Mengandungi lecithin soya yang berkerjasama dengan vitamin larut lemak untuk penyerapan yang lebih efektif

■ Antioksida
- Mengandungi vitamin A, C, E Zink , selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan kesakitan menyeluruh

■ Detoksifikasi
- Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

■ Membantu tumbesaran
- Mengandungi asid folik, biotin, kalsium, megnasium yang diperlukan oleh tubuh untuk proses tumbesaran

■ Rasanya yang lazat
- Rasa dan aroma French Vanila yang menyelerakan dan lazat. Merangsang deria anak-anak untuk menikmati Mealshake yang padat dan berkhasiat

Set anak bijak shaklee membantu meningkatkan IQ anak -anak anda
☑ OMEGA GUARD ☑

Omega Guard Shaklee kaya dengan DHA - Nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina
Dengan mendapat DHA yang mengcukupi 4 ciri-ciri anak bijak dapat dirangsang
 
■ Penglihatan yang tajam (DHA pentig untuk perkembangan mata)
■ Kemahiran menyelesaikan Masalah (DHA penting untuk sel-sel otak berhubung)
■ Perkembangan Intelektual (Omega 3 adalah nutrien asas untuk perkembangan otak)
■ Kemahiran Bahasa (Seiring dengan perkembangan intelektual, kemahiran menguasai lebih cekap)

Jika anak anak berusia 1 tahun ke atas, Set anak bijak Shaklee sesuai diambil  untuk perkembangan IQ dan kesihatan anak anda. 

Harga Set anak bijak Shaklee ? 

Memang berbaloi. Sangat murah berbanding kesihatan dan kecergasan minda anak yang tak ternilai harganya kan ?

Jika anda mahukan harga diskaun Set anak bijak Shaklee ini, anda ada 3 pilihan.

1) Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun  Set anak bijak Shaklee . Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. 

2) Atau pun hubungi saya whatsapp / sms / PM di Junaidah / Ummi  sekarang, (taip Set anak bijak Shaklee diskaun ) In sha Allah,  kita boleh bincang. Tak perlu jadi ahli pun tak apa..

    
Lihat pula apa kata ibu-ibu yang telah berikan anak-anak mereka Set anak bijak Shaklee

 Testimoni Set anak bijak Shaklee

Testimoni Set anak bijak Shaklee

Testimoni Set anak bijak Shaklee
Testimoni Set anak bijak Shaklee
Testimoni Set anak bijak Shaklee

Testimoni Set anak bijak Shaklee
 
Bagi anda ibu-ibu prihatin dengan kesihatan dan perkembangan anak-anak.. Set anak bijak Shaklee ini sangat sesuai untuk anak anda.. Jadi buatlah pilihan yang tepat demi kebaikan anak-anak kita..

Sebarang pertanyaan atau order anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK