MASKER : ESP

Jom buat Masker Esp & Vitamin C

4:00 PM

Apa yang bestnya Vitamin Shaklee ni, selain untuk di makan/minum, Vitamin Shaklee juga boleh dibuat masker tau.

Jun dah cuba buat masker ni, kesan dia memang best la.. Biasnya Jun buat masker ni setiap pagi lepas bangun tidur tapi hari cuti je la buat.. Sebab sebelah malam Jun akan buat Masker Vivix Shaklee pulak.. 

Kali ni Jun cuba buat Masker dengan Esp dan Vitamin C.

Masker Esp & Vitamin C

Cara buat dia mudah je..

1) 1 biji Vitamin C dihancurkan
2) 1 sudu kecik Esp
3) Campurkan kedua-duanya letak air sikit, gaul rata.. jangan cair sangat dan jangan pekat sangat. Agak-agak boleh sapu elok kat muka tu, dah memadai. Tapi kalau ada yogurt plain boleh letak sikit..
4) Tepek kat muka, dah kering boleh la cuci muka tu..

Hasilnya... Kulit rasa lebih lembut, lembab.. Dan paling best parut jerawat cepat pudar.. Kalau sebelum ni, Misi menghilangkan dan menstopkan jerawat dari keluar tak berhenti-henti dah berjaya.. Alhamdulillah dengan Izinnya.. Kali ni misi Jun nak hilangkan parut jerawat pula.. Jadi kene rajin la buat Masker Esp dan Vitamin C ni, plus rajin makan Vitamin Juga.

Esp, Vitamin C dan Vitamin E.. Jun memamg tak skip langsung.. cuba untuk displinkan diri untuk makan setiap hari.. Nak cepat pulihkan parut jerawat..

Siapa nak hilangkan parut jerawat degil tu, sila la rajinkan diri buat Masker dan telan Vitamin ok..

Next entry, InsyaALLAH Jun akan kogsikan pula hasil bermasker dan hasil konsisten ambil Esp, Vitamin C dan Vitamin E ya.. 

Nak tahu rahsia mcm mana nak stop kan jerawat dari keluar berterusan ??? Nanti kan next entry dari Jun ya.. :)

Bulan ni promosi Esp tau.. Kalau anda nak harga jimat tu bolehla dapatkan dari Jun.. Special price + Free Shaker + Free gift + Free Konsultasi dari Jun..

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehlah hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK