CINCH ENERGY TEA MIX

Khasiat dan Keistimewaan Cinch™ Energy Tea Mix

9:23 PM

Bagi penggemar-pengemar tea sangat sesuai sangat ambil Cinch™ Energy Tea Mix kerana ianya adalah rendah kalori. Ia Sangat sesuai untuk orang yang inginkan kuruskan badan. Beri tenaga dan rasanya pun sedap

KEBAIKAN CINCH ENERGY TEA MIX ini

✿ Sebagai penggalak TENAGA semulajadi
✿ Ditambah dengan Taurina yang meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
✿ Pilihan alternatif terbaik untuk menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
✿ TANPA GLUTEN , tanpa perisa, pewarna dan bahan pemanis tiruan.

Jom kita tengok gungsi setiap bahan : 

MATCHA GREEN TEA  - antioksida yang sangat tinggi - energy booster - metabolisme booster- bakar kalori up to 4 x ganda

TAURINA - menggalakkan metabolisme- lebih bertenaga- larutkan lemak- membantu menghasilkan otot tanpa lemak

WHITE TEA - membakar lemak (lemak berlebihan)- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu- meningkatkan metabolisme

ROOIBOS RED TEA - melarutkan lemak- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak- agen detox yang kuat

Selain khasiat di atas, ia juga membantu :

1) Rendah kandungan Kafein (Teh Putih)
2) Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
3) Mengurangkan kolestrol
4) Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
5) Menguatkan tulang
6) Antibakteria dan antiviral
7) Menggalakkan kulit yang sihat
8) Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
9) Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
10) Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan

Banyak kan fungsi CINCH ENERGY TEA MIX ni...Memang amat bagus untuk buang berat badan berlebihan. 

Bagi yang kurang bersenam dan yang kurang melakukan aktiviti fizikal amat-amat digalakkan ambil      CINCH ENERGY CINCH TEA MIX ini kerana ia membantu untuk boost metabolisme kita.

CINCH ENERGY TEA MIX datang dalam sachet yang mudah bagi setiap satu hidangan dan boleh diminum secara panas atau sejuk.
 Cinch™ Energy Tea Mix
Boleh dibancuh dengan air panas yang dicampr Lemon / Halia

 Cinch™ Energy Tea Mix
Boleh di minum dengan Ais

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehlah hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK