ALFALFA

Ketatkan Miss V dengan Alfalfa

2:30 PM

Entry kali ni agak bebaur 18sx sikit...hehehe..
Bukan apa, bagi saya ianya penting dalam hubungan intim suami isteri..


alfalfa shaklee

''80% wanita di seluruh dunia tidak pernah merasa kepuasan dalam hubungan intim dengan pasangan. Menurut kajian saintifik oleh World Health Organization (WHO), menjelang 2012 penyakit kemurungan/depressi akibat stress adalah pembunuh nombor 1 dunia bukannya kanser atau penyakit jantung!!''

credit


Tapi STRESS bukan satu2nya punca hubungan intim terganggu. Hari ni Adaa nak focus more on woman side lah since saya kan perempuan hehe Bagi yang belum tahu, fisiologi tubuh wanita lepas berkahwin, mengandung dan melahirkan berubah seiring dengan keadaan2 tersebut. Ada yang dingin lepas bersalin disebabkan ketidakseimbangan hormon, ada yang mengalami keputihan, faraj longgar..haid tidak teratur, kekeringan vagina

So hari ni nak dedahkan rahsia untuk ketatkan Miss V..

Tahukah anda Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido)..

Alfalfa bukan je untuk wanita tau. Anda juga boleh berkongsi bersama suami.  Alfalfa juga dikatakan dapat membantu memekatkan air mani suami. Jadi pada anda yang merancang nak menambah bilangan ahli keluarga, boleh la mencuba Alfalfa.



Kelebihan Alfalfa:


1) Merawat masalah keputihan yang sering dialami oleh golongan wanita. Pastinya masalah keputihan ni harus dibendung secepat mungkin bagi mengelakkannya jadi lebih teruk.
 
2) Memberi keselesaan sewaktu melakukan hubungan intim. Tidak mustahil untuk mengulangi pengalaman malam pertama :)
  
Jom kita lihat testimoni pengguna2 Alfalfa yang dah rasai perbezaannya dengan Alfalfa...


alfalfa shaklee

alfalfa shaklee


alfalfa shaklee


Hurmmm... best kan... jadi jangan tunggu lagi, anda mesti dapatkan sebotol Alfalfa bagi yang mengalami masalah keputihan, dan ketatkan miss v dengan Alfalfa... semarakkan kembali hubungan anda suami isteri...

AMARAN : Alfalfa TIDAK BOLEH diambil oleh pesakit SLE



Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK