IBU HAMIL

Hb rendah semasa mengandung

10:46 PM

Berita baik untuk anda yang mengalamai masalah HB rendah semasa mengandung. Masalah ini boleh diatasi atau dicegah dengan pengambilan Vitalea Shaklee. Ia adalah multivitamin lengkap dengan semua nutrien penting untuk kesihatan ibu mengandung termasul Zat Besi dan Asid Folic. 

Vitalea Shaklee

InsyaAllah, Pengambilan secara konsisten sejak awal mengandung tiada masalah HB rendah sepanjang tempoh kehamilan.

Vitalea Shaklee

Ramai Ibu dah pun mencuba Vitalea Shaklee semasa mengandung dan berpuas hati dengan kebaikkannya terutama pada mereka yang mengalami masalah HB rendah semasa mengandung.


Testimoni 1

Vitalea Shaklee

Testimoni 2 

Vitalea Shaklee

Testimoni 3 


Vitalea Shaklee

Selain bertindak sebagai multivitamin, Vitalea Shaklee sememangnya telah dilengkapi dengan kandungan zat besi. Hasilnya, ibu hamil akan sentiasa merasa lebih sihat dan cergas kerana ibu akan mendapat segala nutrisi yang  diperlukan ketika  hamil.

Dan bagi memastikan penyerapan zat besi oleh badan berada pada tahap maksimum, pengambilan bersama vitamin c sangat digalakkan.

Ibu hamil juga dinasihatkan untuk mengambil prenatal vitamin agar badan ibu menerima zat besi dan vitamin penting lain secukupnya.

Sebotol Vitalea ada 120 biji tahan penggunaan sehingga 4 bulan dengan harga runcit RM88.75. Nak dapatkan Vitalea ni dengan harga yang lebih murah ?? Boleh hubungi Jun .. Atau nak dapatkan FREE Vitalea ini ??

Jika anda ada sebarang pertanyaan dan Order  boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK