1001 KHASIAT ESP

Dapat kumpul lebih 100 packs susu dengan Double Milk Booster - Esp & Alfalfa

11:00 PM

Buat ibu-ibu di luar sana yang sedang berusaha menyusukan bayi anda, Jun doakan semoga usaha anda untuk terus menyusukan bayi anda sehingga 2 tahun berjaya.

Bukan mudah sebenarnya, terutama buat ibu berkerjaya. Tapi ianya lebih mudah jika anda betul-betul nekad dari dan bersedia memperlengkapkan diri anda sepenuhnya dengan ilmu penyusuan di awal kehamilan lagi.

Bagi anda yang tercari-cari milkbooster untuk memastikan susu ibu cukup banyak dan lancar untuk keperluan si manja, anda boleh dapatkan Milkbooster dari Shaklee. Gabungan mamtap Esp dan Alfalfa iaitu Set Penyusuan Double Milkboster Gabungan kedua-duanya mempunyai kelebihan dan manfaat yang hebat.

set penyusuan bajet

Sebelum tu, Jun kongsikan dulu Testimoni Ibu yang telah consume Double Milkbooster Shaklee 


set penyusuan bajet


Alhamdulillah dengan Double Milkbooster ini, Ibu berjaya kumpul susu dalam freezer lebih fari 100 packs. Seronok kan dapat kumpul susu banyak..


Bagaimana Double Milkbooster ini membantu dalam penyusuan susu Ibu ? 

ESP (Soy Protein Isolate Powder) ~ ia adalah protein susu soya daripada Shaklee yang mampu bertindak sebagai milk-booster terhebat. 

Anda dapat melihat kesannya dalam masa seminggu dengan syarat ibu-ibu mengamalkan pemakanan seimbang dan minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari ( 25kg= 1liter air) di samping prinsip demand and supply. Kita juga dapat lihat perbezaan air susu yang dihasilkan iaitu lebih pekat dan anak nampak lebih kenyang.

ALFALFA ~ dikenali sebagai 'raja segala tumbuhan' kerana manfaatnya yang sangat banyak untuk kesihatan dalaman disamping sebagai penggalak susu. 

Pengambilan Set Penyusuan Double Milkbooster ini bukan sahaja dapat mendatangkan kesan penghasilan susu yang bertambah, tetapi dapat pula bonus yang berganda-ganda.

Apa pula tu ? Jom semak... 

> Bertindak sebagai perapat
> Merawat masalah keputihan / masalah bau badan
> Ibu yang mengalami kentut vagina
> Agen detox 
> Menganjalkan payudara 
> Mengelakkan sembelit 
> Memberi tenaga
> Kulit lembab,gebu dan cantik 
> Menghilangkan parut jerawat
> Esp memberi rasa kenyang yang lama, jadi sangat sesuai buat ibu yang nak kembalikan bentuk badan semasa anak dara.

Pendek kata, memang banyak kelebihan Set Penyusuan bajet ni, tak rugi kalau ibu-ibu nak mencuba.

Perlu di ingat, Ibu yang sedang menyusukan anak perlu memastikan pemakanan dalam diet harian adalah seimbang bagi memastikan kelancaran proses penyusuan. 


Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK