1001 KHASIAT ESP

Banyaknya khasiat Esp Shaklee

11:32 PM

Berita baik buat penggemar Esp Shaklee. Bulan September adalah bulan anda wahai penggemar tegar Esp. YES !! Promosi yang di nanti-nanti kembali lagi..

Esp Shaklee

Bila dengar je promosi September kali ni, semuanya excited dan gembira.. Sebab produk ni paling hot, paling ramai permintan yang mana Esp ni terdapat dalam kebanyakan Set Shaklee. Masing-masing tak sabar nak dapatkannya.  Sebab murahkan..

Beli 2 je pun dapat diskaun 5%. Kalau daftar ahli terus boleh dapat FREE Vitalea sebotol yang berharga RM94.08.. Berganda-ganda jimatnya tu kan.

Oklah.. Jun nak sharekan Testimoni Esp yang pelbagai Khasiat tu.. Tapi buat mereka yang masih belum tahu lagi apa kelebihan dan manfaat Esp ni boleh baca Link bawah ni 

MOMMY PREGNANT minum ESP untuk membekalkan rahim yang kuat dan badan yang cergas sepanjang kehamilan.. ESP juga bantu mengawal diabetis semasa hamil. 

Testimoni : 

Esp Shaklee

Esp Shaklee

MOMMY yang BREASFEED, ESP bertindak sebagai Milkbooster, mempercepatkan  penghasilan susu ibu, Susu ibu lebih pekat. Boleh add on ALFALFA untuk Double Milkbooster  !! baby pun cepat kenyang.

Testimoni : 

Esp Shaklee

Esp Shaklee

MOMMY yang baru lepas keguguran sangat digalakkan minum ESP ini untuk menguatkan rahim dan untuk persediaan kehamilan yang akan datang, boleh add on ZINC COMPLEX untuk membaiki Luka dalaman..

Untuk mereka yang nak kulit gebu dan cantik. ESP dapat membantu kulit wajah berseri, anjal, mengurangkan freckles dan pigmentasi seperti awet muda . Juga membantu menghilangkan parut jerawat.  Boleh add on dengan VITAMIN C dan VITAMIN E untuk kesan yang lebih optimum !!! Abang pon makin sayang bila dah cantik !!

Testimoni : 

Esp Shaklee

Esp Shaklee

Untuk yang nak kuruskan badan .  ESP membantu mengurangkan berat badan, memberi rasa kenyang yang lama. Boleh add ESP bersama OMEGA GUARD dan ALFALFA untuk membakar dan menyingkirkan lemak disamping memberikan kesan kenyang yang berpanjangan.

Testimoni :

Esp Shaklee
Esp Shaklee


Untuk mereka yang sentiasa buzy women n buzy men tu boleh laa minum ESP ni . ESP memberikan tenaga yang berpanjangan juga menjadikan badan lebih cergas, lebih sihat dan kurang letih. Add on dengan VITALEA untuk bekalan tenaga berpanjangan sepanjang hari !

Ada satu lagi kegunaan ESP ni adalah, Jun suke buat masker muka dengan ESP ni !!. 

Testimoni : 

Esp Shaklee

Jom buat Masker HomeMade dari ESP

Banyak lagi sebenarnya manfaat ESP ni kalau nak di ikutkan.. Lihat lebih banyak lagi Testimoni ESP

Kepada yang teringin nak mencuba tu, ini la masa yang sesuai, beli waktu promosi  memang jimat sangat.. Jangan segan-segan hubungi Jun ya..

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK