1001 KHASIAT ESP

12oz sekali pam dengan penangan Esp Shaklee

9:00 AM

Percaya tak kalau Jun katakan Esp bantu penyusuan susu ibu ? Sebenarnya, Esp ni banyak khasiat dan manfaatnya kepada semua. Tapi kali ini Jun nak share pula tentang khasiat Esp buat ibu menyusu..

Esp Shaklee

Kalau nak tahu apa lagi khasiat Esp ni boleh baca sini ---> 1001 Khasiat Esp 

Pengambilan ESP boleh membantu penghasilan susu dengan cepat. Ini kerana ia memenuhi keperluan protein yang diperlukan untuk penghasilan susu ibu. Walaubagaimana pun, pengambilan ESP adalah lebih berkesan  jika diambil bersama dengan vitamin lain atau lebih  dikenali dengan  “ Set Penyusuan Shaklee ”.

Jom kita lihat dulu testimoni Esp

Testimoni 1 : 12oz sekali pam selepas menyusukan anak

Esp Shaklee

Testimoni 1 : 15oz sekali pam


Esp Shaklee

Alhamdulillah, syukur kan dapat hasil banyak macam ni.. Yang penting kene rajin pam dan yang utama kena faham konsep asas penyusuan.

Jika anda sedang mengalami masalah penyusuan, adalah sangat digalakkan mengambil ESP bersama Ostematrix dan Alfalfa untuk kesan maksimum. Namun jika budget agak terhad, ESP adalah pilihan utama ya.

Lihat lebih banyak Testimoni Esp

Berita baik untuk anda yang nak dapatkan Esp bulan ni.. Dengan pembelian 2 botol Esp anda layak dapat diskaun 5% dan Free Shaker.. Jangan risau, kalau beli 1 pun masih lagi dapat harga Promosi.. Jika anda nak dapatkannya, boleh terus hubungi Jun ya..

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe



You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK