IBU HAMIL

Set Penyusuan 3M, bantu penyusuan susu ibu

8:30 PM

Alhamdulillah, sekarang ini dah ramai ibu-ibu diluar sana mempunyai kesedaran betapa pentingnya Penyusuan Susu Ibu kepada bayi, sesungguhnya Susu Ibu adalah yang terbaik untuk bayi comel ibu-ibu. Tambahan pula susu ibu merupakan makanan terbaik untuk bayi kerana mengandungi kesemua nutrien yang diperlukan bagi tumbesaran dan perkembangan otak bayi, mudah hadam dan sentiasa tersedia pada suhu yang tetap.

Set Penyusuan 3M, bantu penyusuan susu ibu

Hari ini, Jun nak share Kelebihan Set Penyusuan 3M kepada bakal ibu dan ibu-ibu diluar bagaimana Set Penyusuan 3M ini membantu dalam penyusuan susu Ibu.

Set Penyusuan 3M Shaklee adalah merupakan Set Penyusuan terbaik kami. Walaupun ianya sekadar Set Penyusuan, namun ia merangkumi kesihatan, kecantikan dan mampu menurunkan berat badan ibu-ibu diluar sana. Ini kerana dalam Set Penyusuan 3m ini mengandungi Alfalfa yang berfungsi detoks dan Esp iaitu protien soya yang berfungi sebagai milik booster. Selain itu, vitamin lain pula membantu sel-sel anda sihat dan melengkapkan fungsi tubuh badan anda. Hebatkan ? Hanya beli 1 set, tetapi dapat segalanya kebaikan yang diperlukan badan supaya kekal sihat bertenaga.

Set Penyusuan 3M, bantu penyusuan susu ibu


Ini pula testimoni Ibu yang berjaya kumpul stock EBM nya penuh deep freezer nya.
Testimoni : 1


Set Penyusuan 3M, bantu penyusuan susu ibu

 Testimoni : 2 

Set Penyusuan 3M, bantu penyusuan susu ibu


Alhamdulillah, seronok sangat dapat kongsikan feedback positif ibu-ibu yang telah consume Set Penyusuan 3M. Semoga ianya menjadi pembakar semangat bakal-bakal ibu dan ibu-ibu diluar sana untuk menyusukan bayi mereka.

InsyaAllah Jun akan bantu ibu-ibu diluar sana yang nak cuba menyusukan bayi anda sepenuhnya dan tip-tip mengumpul stock Ebm 

Taktik Tanderm Nursing
Taktik Power Pumping

Anda yang nak mencuba Set Penyusuan 3M ini, boleh terus hubungi Jun melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK