OSTEMATRIX

Ostematrix Shaklee

10:21 PM

Ostematrix Shaklee merupakan kalsium yang lengkap dihasilkan oleh Shaklee .Kalsium Shaklee terdiri daripada kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapan  adalah 99%. 


Penyerapan Yang Terbukti Secara Klinikal


Pengambilan hanya dua kaplet OsteMatrix sahaja berupaya menghasilkan peningkatan ketara dari segi statistik dalam paras kalsium darah yang disukat dalam suatu tempoh 12 jam. Bagi membolehkan badan kita menggunakan kalsium untuk membina dan memelihara kekuatan tulang, kalsium perlulah diserap terlebih dahulu. 

*** Pengambilan kalsium sepanjang hayat juga diet yang seimbang serta senaman yang teratur berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. 

Formulanya unik, diperbuat daripada mineral semula jadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium,fosforus dan vit D, zink, kuprum,manganes dan boron. 

Nutrien - nutein ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. 


Ostematrix Shaklee

1 tablet Ostematrix Shaklee bersaman 250mg. 
Untuk melengkapkan keperluan kalsium bagi mencapai tahap kesihatan optimum, kita sekurang-kurangnya memerlukan 1000mg kalsium setiap hari.

Ibu menyusu, Ibu hamil memerlukan kalsium yang cukup..Keperluan Kalsium bagi ibu hamil adalah 1000mg sehari.. Bagi anda yang hami di usia 25tahun ke atas, disarankan mengambil 1200 mg sehari.

Di Shaklee, supplemen kalsium dikenali sebagai Ostematrix.. gabungan Calcium Magneisum lengkap dengan vitamin D.

Sebiji OsteMatrix Shaklee membekalkan 250mg Kalsium  dan 100IU Vitamin D.

Maka, untuk mendapatkan 100% nilai harian Vitamin D dan Kalsium, anda perlu ambil sebanyak 4biji OsteMatrix setiap hari. Jadi pada anda yang tidak gemar minum susu atau tak suka makan buah badam.. Ostematrix Shaklee sedia membantu. Hanya ambil 4 biji Ostematrix sehari untuk melengkapkan keperluan Kalsium dalam badan anda...

Ostematrix Shaklee

Apakah kesannya jika anda kekurangan kalsium ? Klik sini untuk selanjutnya

Kesimpulannya, Ostematrix Shaklee membantu anda dalam :

 • Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.
 • Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!
 • Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
 • Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.
 • Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang (osteoporosis)
 • Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!

Ostematrix Shaklee Sesuai Untuk : 

 • Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
 • Sakit kepala yang teruk dan berhari2.
 • Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
 • Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
 • Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan2 tenusu seperti susu. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
 • Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
 • Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.


Paling best tentang Ostematrix Shaklee sudah tentu  TIADA SILIKA GEL !

Jom kita lihat pula testimoni 
Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK