MASKER : VIVIX

Masker Vivix Shaklee

12:16 AM

Kulit cantik, cerah, gebu, lembut semestinya idaman setiap wanita kan.. ye la, siapa yang tak nak cantik kan..

Okla, Jun nak share macam mana nak dapatkan kulit idaman setiap wanita ni..Sebelum ni Jun pernah share cara nak buat Home made Masker dengan Esp kan.. Kali ni, Jun nak share pula Masker Vivix Shaklee.. 

Masker Vivix Shaklee
 
Seperti yang semua orang tahu vitamin shaklee ini banyak yang sangat bagus untuk dijadikan masker selain consume.  Contohnya macam Vivix Shaklee ni.. VIVIX ini sangatlah bagus untuk kesihatan dalaman, luaran dan kecantikkan luaran. Selain daripada minum, Vivix ni boleh di buat masker juga. Dalam Vivix ni kaya sangat dengan nutrien, walaupun tak minum, boleh sapu je nutrient tu dan boleh terus meresap kat kulit. 


Macam Jun pun suka bermasker dengan Vivix ni.. Kalau rajin seminggu buat 2x.. tapi kalau malas sangat seminggu sekali Jun akan bermasker Vivix ni.. Tapi kesan dia memang best sangat walaupun hanya seminggu sekali..

Kalau buat Masker Vivix tak perlu tunggu sampai kering. Sebab Vivix ni formulanya memang takkan kering atau beku. Likat, melekit tapi tak kering. Agak-agak dah 30 minit tu boleh bilas dengan air.. Lepas bilas tu, kita akan dapat rasa, kulit lebih lembut, halus, cerah gitu.. Tak caya anda cubala sendiri ye..

Buat anda yang berhajat nak dapatkan kulit yang cantik dan sihat ni boleh cuba Masker Vivix ini. Tambahan pula, banyak feedback yang saya terima yang jerawat pun boleh mengecut selepas sapu Masker Vivix nie tau!!

Banyak sangat kebaikan dan khasiat Vivix Shaklee.. Anda boleh baca VIVIX SHAKLEE TERHEBAT

Sebarang pertanyaan dan order boleh terus hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe






You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK