GET CLEAN WATER PITCHER

Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!

6:30 AM

Pertama kali guna Get Clean Water Pitcher Shaklee, Jun agak teruja..sebab memang sangat mudah di gunakan dan paling best sangat portable. Boleh di bawa kemana-mana. Nak balik kampung, nak pergi holiday boleh angkut sekali.. Air yang kita minum pun terjamin kebersihannya.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean®Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. 

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.


MENGAPA WATER PITCHER DIKATAKAN MENANDINGI JENAMA TERKEMUKA YANG LAIN?

> Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat! Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!

> Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka. 

> Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama 

PILIHAN BIJAK ! 

> Hanya beberapa sen bagi seliter air
> Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
> Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
> Ringan dan mudah dibawa
> Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak 

KEISTIMEWAAN SHAKLEE 

> Selamat : “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain. 

> Pilihan Bijak : Menjimatkan KosRakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya. 

> Handal : Lebih banyak air bersih pada setiap masa.Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda. 

> Mesra Alam : Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!

Anda beli satu set Water Pitcher dapat 3 blok karbon ( 1 tahun penggunaan ), bila dah habis guna hanya ganti blok karbon yang harga mampu milik. Jimat kan maintainance untuk Water Pitcher ni jika dibandingkan dengan jenama lain sampai beratus-ratus maintainance nya.

Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!
Apabila mencecah kapasiti yang disarankan ataupun setidak-tidaknya boleh tukar blok penurasnya apabila mencecah jangkamasa penggunaan setiap 4 bulan.

Ini pula feedback dari pengguna Get Clean Water Pitcher Shaklee :
Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!

Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!
Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!

Get Clean Water Pitcher Shaklee : Penapis air terbaik dan Jimat!

Jom cuba penapis air yang murah, jimat dan amat praktikal ini. Harga 1 set lengkap Water Pitcher dengan 3 refill blok karbon ialah RM 487.50 tapi anda boleh dapatkan dengan harga ISTIMEWA daripada Jun  :) 

Sebarang pertanyaan atau nak Order  bolehla hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppeYou Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK