OMEGA GUARD

Bakar Lemak dengan Omega Shaklee

10:00 AM

Kurus ?? Siapa yang tak nak kurus kan.. Setiap orang idamkan berad badan yang ideal atau dengan erti kata lain Kurus.. Tapi macam mana nak kurus, kalau nak bersenam pun malas, tak ada masa, nak jaga makan apatah lagi. Betul tak ??

Nak kurus ni perlukan konsistensi, perlukan kesabaran dan displin yang tinggi, barula dapat capai berat idaman :).

Tahukah anda, Salah satu agen pembakar lemak terbaik Vitamin Shaklee adalah Omega Guard ? 


Bagaimana Omega Guard Shaklee membantu membakar lemak?? 

  • Asid Lemak omega-3 membantu anda membakar lemak dengan membantu badan anda bertindak balas dengan lebih baik terhadap hormon yang dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis)
  • Leptin memberitahu badan anda (otak anda) untuk mengurangkan selera makan anda supaya anda boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan
  • Leptin meningkatkan metabolisme anda dengan meningkatkan pengeluaran tiroid anda (tiroid anda mengawal metabolisme anda)
  • Leptin juga menyebabkan badan anda untuk membakar lemak untuk tenaga
  • Jika badan anda tidak bertindak balas dengan baik terhadap Leptin maka sebaliknya berlaku – Anda akan lapar, dan anda akan menyimpan lebih banyak lemak —> Anda boleh mengambil Omega-3 lemak untuk membantu badan anda bertindak balas lebih baik untuk Leptin jadi anda boleh meningkatkan metabolisme membakar lemak anda
  • Lemak omega-3 boleh ditemui dalam salmon, flaxseeds, kacang, Omega-3 tambahan dan lain ini 79 makanan sumber lemak Omega-3 

3 cara Omega-3 lemak akan membantu anda mengurangkan berat badan
 
  1. Lemak omega-3 membantu anda mengawal kelaparan anda dengan menstabilkan paras gula darah anda 
  2. Satu kajian Australia menunjukkan bahawa apabila orang yang mengikuti program senaman mengambil omega-3, menunjukkan pembakaran lemak yang lebih tinggi berbanding dengan orang yang bersenam tanpa pengambilan omega 3 
  3. Kajian yang dilakukan di Jepun & Czech republik mencadangkan bahawa Omega-3 lemak menghalang pembentukan lemak badan hodoh dan kajian ini juga menyatakan bahawa Omega-3 lemak menggalakkan pembakaran lebih lemak

Testimoni :

Bakar Lemak dengan Omega Shaklee

Bakar Lemak dengan Omega Shaklee

Dah tahukan bagaimana Omega Guard Shaklee berfungsi membantu membakar lemak ? Untuk kesan yang lebih optimum, jika anda mempunyai bajet yang lebih, anda boleh mencuba Set Kurus Shaklee. Tetapi jika anda mempunyai bajet yang tertuntu, boleh cuba Set Bajet Kurus terlebih dahulu. Jun akan bantu mengikut kesesuaian bajet anda nanti..

Jika anda ada sebarang pertanyaan dan Order  boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK