CINCH SHAKE

Slimming Set Cinch - 1 mingu turun 1 Kg

9:57 PM

Hari ni saya nak share pula tentang Slimming Set Cinch. Slimming Set Cinch ni memang agak famous dikalangan mereka-mereka yang nak turunkan berat dan dan dapatkan berat badana yang ideal.. Mereka yang perut buncit juga di galakkan ambil.


Slimming Set Cinch

Kalau boleh kita ni nak kurus tak nakla sampai perlu berlapar, dan kalau boleh nak diet tu biarlah secara sihat kan.. Barula badan ni rasa bertenaga..  Kebanyakkan diet, akan  kehilanagn lemak dan otot. Apabila kehilangan otot, anda akan kehilangan keupayaasn untuk membakar lrmak dan merendahkan kadar metabolisme badan. Apabila anda tidak meneruskan diet tersebut, anda tidak boleh membakar kalori seperti yang anda lakukan sebelum ni, sebaliknya berat anda akan bertambah berat

Jadi sangat penting untuk anda memilih produk slimming yang betul, tepat dan berkesan. Faktor kegemukan juga merupakan salah satu faktor anda sukar untuk hamil. Bagi anda yang mengalami masalah sukar untuk hamil, anda boleh cuba Set Kesuburan Shaklee..


Jadi sangat penting juga anda menjaga berat badan anda.. Sebab tu Jun memang suggest sangat anda ambil Slimming Set Cinch Shaklee..


Slimming Set Cinch


High Recommended !!!

Sebab apa Jun cakap mcm tu sebabnya : 

Cinch Shaklee

✔ membantu anda membakar lemak
✔ mengurangkan selera makan
✔ meningkatkan kadar metabolisme
✔ memberi tenaga
✔ mengawal rasa lapar dan beri rasa kenyang
✔ mengurang dan mengawal kolestrol
✔ membantu pembentukan otot supaya tidak menggeleber akibat kehilangan lemak
✔ mengecilkan inci

Cinch Flavour : 


Chocolate , Vanilla, Coffee Latte


Tapi sebelum tu untuk dapat kesan yang lebih baik Jun juga cadangkan anda untuk detoks terlebih dahulu dengan Herblax / Alfalfa.. Sebabnya, bila badan kita bebas toksin dan usus-usus kita bersih, penyerapan nutrien tu berlaku dengan lebih cepat..jadi kesannya pun lebih optimum..berbanding dengan usus kita yang kotor dan penuh toksin dan lendir-lendir tu.. bayangkan kita dah makan bermacam-macam, mesti banyak toksin dan bendasing yang tak diperlukan kat dalam usus tu kan..

Anda juga boleh add on dengan Omega Guard Shaklee . Omega ini membantu anda

✔ Membantu bakar lemak
✔ Meningkatkan metabolisme badan
✔ Memberi Tenaga
✔ Mengawal rasa makan
✔ Dapat mengawal masalah obesiti
✔ Membaiki kesihatan kardiovaskular
✔ Mencegah salur darah tersumbat
✔ Dapat mengelak strok
✔ Mampu mengurangkan keradangan dan masalah kulit seperti eczema
✔ Menguatkan memori dan fokus


Jun sharekan pula apakata mereka yang dah berjaya turunkan berat badan dengan Slimming Set Cinch :

 Slimming Set Cinch



Slimming Set Cinch

Saya sendiri memang consume Cinch ni.. Berat turun 3kg dlm masa sebulan.. dan sekarang cuma maintain berat je..Memang best tau.. 

Sebarang pertanyaan dan nak Order Slimming Set Cinch boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK