1001 KHASIAT ESP

Set Berpuasa Shaklee - Set Migthy Tripple Gem

8:30 AM

Bulan Ramadhan hampir tiba tak lama lagi, pastinya anda sebagai seorang ibu mahu membuat persiapan rohani dan jasmani untuk menjalani ibadah puasa apatah lagi anda mempunyai anak berusia 6 tahun keatas, pastinya Ramadhan kali ini penting untuk melatih dan mendidik anak-anak berpuasa

Set Berpuasa Shaklee - Set Migthy Tripple Gem

Untuk anda ibu yang baru habis berpantang dan masih menyusukan bayi juga adalah satu cabaran anda mempersiapkan diri agar diri sentiasa cergas, bertenaga dan memastikan pengeluaran susu berjalan lancar

Ibu hamil juga tidak terkecuali.. memastikan diri sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang hari berpuasa tanpa menjejaskan kandungan.. 

Disini saya ingin kongsikan Set Berpuasa Shaklee bagi mereka yang ingin sentiasa cergas, bertenaga sepanjang hari berpuasa. Set ini sangat sesuai untuk semua golongan termasuk ibubapa kita atau warga emas.

Set Berpuasa Shaklee - Set Migthy Tripple Gem

Kelebihan Set Berpuasa Shaklee (Set Migthy Tripple Gem)

1. MEAL SHAKE SHAKLEE 

Membekalkan multivitamin yang dieperkaya dengan protein lengkap dengan 9 jenis asid amino, kalsium, magnesium dan vitamin D untuk keperluan minda, tumbesaran serta untuk tulang dan gigi yang sihat.Sebagai milk booster ibu menyusu. 

2. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE 

Minuma isotonik semualajadi rendah sodium dan gula. Mengawal dan mengurangkan kehilangan bendalir yang menyebabkan tubuh cepat letih dan mengelakkan penyahhidratan. Juga mengekalkan kelembapan kulit. 

3. ESP Membekalkan LONG LASTING ENERGY. 

Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa  

Set Berpuasa Shaklee juga rendah glisemik, sodium dan kolestrol membuatkan Set Migthy Tripple Gem ini sesuai dinikmati oleh pelbagai golongan umur, pesakit-pesakit kanser, penghidap gastrik, anak-anak yang baru belajar berpuasa dan juga sangat-sangat sesuai dinikmati dikala anda lambat bangun tidur tak sempat nak masak atau makan sahur.

Jika anda ingin dapatkan  Set Migthy Tripple Gem , anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK