1001 KHASIAT ESP

Badan letih, lesu dan tidak bertenaga semasa berpuasa. Ketahui cara mengatasinya

8:30 AM

Bulan Ramadhan bakal tiba lagi..masalah yang biasa dialami oleh kita adalah letih, lesu dan tak bertenaga semasa puasa, Situasi ini adalah normal ketika kita berpuasa. Namun janganlah risau terutama Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak yang baru  belajar puasa tu.. Nak tahu cara mengatasi masalah tersebut ??


Jawapannya mestilah dengan Performance Drink dan Esp

Saya yakin ramai yang sudah mengenali ESP tapi mungkin ramai yang masih baru dengan Performance Drink ni. Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana Performance Drink berfungsi klik sini

Bdan letih, lesu dan tidak bertenaga semasa berpuasa

Kombinasi 2 produk ini jika diamalkan sepanjang bulan puasa sememangnya akan:

  • Membekalkan tenaga berpanjangankepada tubuh anda
  • Membuatkan anda rasa kenyang lebih lama
  • Mengelakkan badan anda dari kehilangan banyak air, menjadikan anda cergas dan bertenaga hingga ke petang
  • Mengelakkan anda mengalami kelesuan akibat kehilangan air yang banyak
  • Bonus buat ibu yang menyusukan, ESP membantu melancarkan penyusuan anda (untuk testimoni penyusuan ESP klik sini)

Malah ESP juga mempunyai fungsi tersendiri dalam membantu kecantikan kulit. Jadi dengan erti kata lain, bukan sahaja badan lebih bertenaga di bulan puasa malah wajah juga cantik berseri. Parut-parut dah hilang dan kulit pun licin berseri

Jom lihat sendiri testimoni mereka yang mengamalkan ESP + PD ni

Testimoni 1:
Bdan letih, lesu dan tidak bertenaga semasa berpuasa
 Testimoni 2:


Bdan letih, lesu dan tidak bertenaga semasa berpuasa

 Testimoni : 3
Bdan letih, lesu dan tidak bertenaga semasa berpuasa


Dan khusus buat ibu-ibu yang menyusukan yang mengalami masalah susu merudum atau risau penyusuan terganggu di bulan puasa ni, Set Penyusuan kami insyaAllah boleh membantu masalah anda.

InsyaAllah setiap wang yang anda laburkan pasti berbaloi dengan ESP + PD ni kerana kedua-duanya boleh dihidangkan buat seisi keluarga (ESP untuk 12 tahun ke atas, kalau bawah 12 tahun Mealshake yang terbaik). Saya yakin setelah anda mencubanya pasti anda jatuh cinta dengannya. Malah 2 produk ini merupakan produk Shaklee paling laris di bulan Ramadhan. Jom dapatkan ESP dan PD anda hari ini.

Jika anda ingin dapatkan Performance Drink dan Esp, anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK