SET : KESUBURAN

Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri

1:30 PM

Bagi pasangan yang masih berusaha dan ikhtiar untuk mempunyai zuriat Set Kesuburan Shaklee dapat membantu meningkatkan kesuburan  suami/isteri.. Secara lumrahnya, setiap pasangan yang berumah tangga mengimpikan kehadiran zuriat mereka sendiri bagi mengeratkan lagi hubungan suami isteri itu.. Namun setiap orang tak sama rezekinya.. Ada yang mudah dan cepat lekat dan ada juga yang sudah bertahun-tahun berkahwin namun masih tiada lagi rezeki untuk menimang cahaya mata..

Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri

Jangan berputus asa, apa yang pasti, setiap ujian ini ada hikmahnya.. Namun kita tak perlu berputus asa untuk terus berusaha di samping memohon doa kepada yang Esa. Usah terlalu stress memikirkan soal zuriat kerana ianya akan memburukkan lagi emosi kita.. Salah satu punca sukar untuk hamil juga adalah stress..

Klik sini untuk baca lebih lanjut Punca Sukar Hamil


Bagi mereka di luar sana yang sedang beriktiar untuk mempunyai zuriat sendiri, Anda boleh mencuba Set Kesuburan Shaklee Suami / Isteri.. Alhamdulillah.. ini antara feedback positif dari mereka yang sudah berjaya untuk hamil.


Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri
Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri


Bagaimana Set Kesuburan Shaklee Membantu Hamil ? 

Set Kesuburan Shaklee bukan saja memperbetulkan hormon,period yang tak stabil malah meningkatkan peluang untuk mendapatkan cahaya mata

Ketahui cara mengira waktu subur anda di Sini

Set ini mengandungi multivitamin dan multimineral yang berasaskan bahan semulajadi. Merut kajian Harvard Medical School, tahap kesuburan boleh ditingkatkan dengan mengambil multivitamin dan multimineral.

Hal ini juga telah disahkan oleh Pakar Oncology Malaysia, Dr Hamid Arshad melalui Facebook beliau:
 Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri

Set kesuburan bagi Suami / Isteri  

 Set kesuburan Suami Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri
ZINK COMPLEX


Zink adalah wajib untuk suami kerana ia meningkatkan hormon testosteron dan bilangan sperma yang sihat. Zink juga mampu memanjangkan jangka hayat sperma dan meningkatkan bilangan dan kualiti sperma, memberi tenaga kepada sperma untuk bergerak ke arah telur. Selain itu, Zink boleh melawan bakteria dalam vagina isteri. Zink adalah zat yang sangat penting untuk meningkatkan kesihatan lelaki


Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri
VITAMIN E

Vitamin E ni dikenali sebagai vitamin seks. Mengandungi Selenium yang penting untuk meningkatkan tahap kesuburan lelaki.  Untuk lelaki , vitamin E membantu menjaga kualiti sperma dari termusnah , melambatkan proses penuaan meningkatkan pengeluaran air mani. Seseorang lelaki harus mengambil vitamin E dalam kadar yang mencukupi. 

Ianya merupakan vitamin wajib untuk suami dan isteri. Bagi isteri, selenium membantu mengeluarkan lendir semasa bersama untuk membantu pergerakan sperma agar lebih tangkas dan bergaya. Ia juga boleh bekerja bersama-sama dengan vitamin C sebagai anti oksidan yang boleh menghapuskan radikal bebas dalam tubuh manusia yang menjadi punca kerosakan sperma dan ovum.


Set Kesuburan wanita


Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri
GLA COMPLEX


Tujuan asalnya adalah untuk membetulkan kitaran haid atau membetulkan hormon kita, kerana kitaran haid yang tidak teratur menjadi punca utama ketidaksuburan wanita. Jika isteri tidak mempunyai masalah kitaran haid, GLA bertindak dengan lebih cepat untuk membantu menghasilkan cecair kesuburan pada faraj yang subur dan berkualiti. Cairan ini membantu memberi ruang untuk sperma terus hidup di dalam tiub fallopio hingga lima hari. Ini amat penting untuk membantu sperma dapat hidup dengan lebih lama dalam rahim isteri.
Selain itu, GLA berfungsi memberi keseimbangan hormon yang memberi kesan pusingan period yang tetap dan kurangkan kesakitan ketika datang bulan. Juga membantu mengecutkan cyst jika ada.
 Set kesuburan Shaklee Suami / Isteri
ALFALFA

Alfalfa ini turut dikenali sebagai vitamin cinta. Ia membantu mengatasi rasa “sakit ketika bersama”, membantu atasi masalah keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut dan membantu dalam hubungan suami isteri kerana fungsinya seperti herba Kacip Fatimah.


Semoga dengan pemgambilan Vitamin Shaklee dapat membantu anda untuk menimang cahaya mata.. InsyaAllah, yang penting kita usaha, doa dan tawakal kepada Nya..

Jemput baca juga untuk Tips mudah hamil

Jika anda ada sebarang pertanyaan dan Order  boleh hubungi saya melalui


. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )
. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppeYou Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK