1001 KHASIAT ESP

Set Bersalin Shaklee

6:40 PM

Set Bersalin Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi. Set Bersalin Shaklee ini boleh diambil sejurus selepas bersalin kerana ianya adalah vitamin semulajadi. Tidak panas dan yang penting tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi. 

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee sesuai buat ibu yang bersalin secara normal atau secara czer, membantu luka jahitan dalaman dan luaran cepat sembuh, cergas bertenaga sepanjang tempoh berpantang dan penyusuan...susu juga bertambah pekat dan banyak...Dengan Set Bersalin Shaklee juga dapat membantu ibu-ibu berpantang mendapat berat badan seperti asal , senang kata membantu ibu untuk kurus :)

Set Bersalin Shaklee

Zinc - membantu dalam penyembuhan luka, bukan luka luaran sahaja tetapi luka dalaman. Zinc bukan sahaja bermanfaat kepada ibu-ibu yang melahirkan anak secara caesarean tetapi juga bagi ibu-ibu yang bersalin secara normal. Zinc juga membantu dalam mengatasi masalah keguguran rambut selepas bersalin. Zink juga membantu untuk meningkatkan sistem imun badan kita.
 
Vitamin C - suplemen antioksidan yang membantu dalam pembentukan antibodi badan. Membantu penghasilan collagen untuk penyembuhan luka dan kecantikan kulit. Vitamin C juga membantu dalam meningkat sistem imun badan.
 
Vitalea - dilengkapi dengan zat besi membantu untuk penghasilan sel darah merah. Ibu-ibu selepas bersalin banyak kehilangan darah, jadi vitalea berupaya badan ibu kekal bertenaga. Vitalea juga membantu ibu-ibu dalam penyusuan

B Complex - membantu untuk memberikan tenaga kepada ibu-ibu yang banyak kehilangan tenaga selepas bersalin. Disamping itu, B Complex mengekalkan mood yang baik dan meredakan tekanan kerana ia membantu dalam kestabilan urat saraf & pemikiran.B complex juga membantu dalam penyusuan baik yang mana mood yang baik dan badan yang bertenaga mampu untuk menghasilkan aliran susu yang baik. Bak kata orang,"badan yang sihat mood yang ceria..susu tak segan nak keluar" B Complex sesuai dijadikan vitamin wajib sebab ia membantu meredakan stress dan memberikan tenaga.

Namun, jika anda punya bajet yang lebih.. saya sangat sarankan anda menambah Esp dan juga Ostematrix untuk Set Bersalin Shaklee anda bagi membantu proses berpantang berjalan dengan lebih lanjar. Membantu ibu daripada masalah sembelit, masalah strech mark, masalah gelap/hitam di perut, leher dan keliling peha..juga membantu ibu dalam penyusuan susu ibu


Set Bersalin Shaklee

ESP - Energising Soy Protein, yang membantu untuk pemulihan sel-sel badan yang rosak, menambahkan tenaga & membantu ibu-ibu dalam penyusuan. ESP pun salah satu suplemen milk booster yang digemari ibu-ibu.

Ostematrix - membantu membekalkan kalsium untuk kesihatan tulang, gigi & gusi. Ini juga membantu ibu-ibu dalam penyusuan, juga membantu ibu2 yang berpantang mengalami sembelit. 

Saya kongsikan pula apakata ibu-ibu yang sangat berpuashati dengan Set Bersalin Shaklee ini.

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee
Set Bersalin Shaklee
Alhamdulillah, ramai ibu2 yang berpuashati dengan
Set Bersalin Shaklee. Bagi ibu-ibu di luar sana yang masih memikirkan produk mana yang terbaik untuk berpantang nanti, anda boleh memilih Set Bersalin Shaklee..InsyaAllah sangat-sangat membantu.

Jika anda ingin dapatkan Set Bersalin Shaklee, anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK