SET : KECANTIKAN

Pencuci muka Nutriwhite Shaklee

7:08 PM

Mungkin ramai yang tak tahu Shaklee mempunyai produk penjagaan kulit selain produk berbentuk vitamin Antaranya Pencuci muka Nutriwhite Shaklee - Gentle Deep Foarming Cleanser. Siapa yang belum cuba pencuci muka Nutriwhite Shaklee ni harus cuba.. membersih sehingga jauh ke dalam pori-pori..  kulit rasa bersih, lebut dan segar...Siapa dah cuba pasti jatuh cinta.. macam saya... :) kini pengguna pencuci muka Nutriwhite Shaklee

Pencuci muka Nutriwhite Shaklee

Size 1 tiub pencuci muka Nutriwhite Shaklee ni agak besar 150ml. Memang tahan lama sangat..boleh guna smpai 9-10 bulan, memng puas hati sebab buih yang banyak walaupun cuit sikit je di hujung jari. 

Pencuci muka Nutriwhite Shaklee

Bila guna tu memang rasa syok sangat..rasa segar dan nyaman. Kulit pun rasa lembut dan licin. Warna tona kulit jadi lebih sekata... 

Tips dan Kelebihan mencuci muka

Antara Khasiat
Pencuci muka Nutriwhite Facial Gentle Foarming :

1) Memberikan kulit muka yang licin, lembut dan memutihkan wajah

2) Menyingkirkan sel-sel kulit mati di wajah

3) Menyegarkan dan memberikan kulit wajah nampak lebih berseri serta masalah kulit kusam tak bermaya. Gentle Deep Foarming Cleanser ini mengandungi Rumpai Laut, Alga Hijau dan Strawberi Begonia.

✔ Fungsi Rumpai laut adalah untuk menaggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit.

 ✔ Alga hijau pula melembabkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin.

 ✔ Strawbwri Begonia berfungsi untuk mencerahkan dan meratakan tona kulit

Pencuci muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni langsung takde bau wangi.

Produk Nutriwhite Shaklee ni memang setanding dengan Estee Lauder dan SKII.  Tiada bahan kimia..Ianya adalah semulajadi tanpa pewangi tambahan dan bahan kimia bahaya .Masa cuci muka tu mula-mula rasa pelik sebab takde pun bau wangi. Mana taknye dah beli guna pencuci yang semulajadi la katakan. :)  :)

Ok, Jun share pula apa kata mereka yang dah guna Pencuci muka NutriWhite ni..

Pencuci muka Nutriwhite Shaklee
Pencuci muka Nutriwhite Shaklee


Sekali dah cuba, pasti nak cuba lagi dan lagi dan lagi.. Pasti jatuh cinta dengan Pencuci Muka Nutriwhite ni tau..

Nak tahu tentang produk Nutriwhite yang lain ? Klik sini


Jika anda ada sebarang pertanyaan dan Order  boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK