Cara Daftar Ahli Shaklee

5:43 PM

Cara daftar Ahli Shaklee, Anda boleh Ahli Shaklee dengan 2 pilihan yang disediakan samada bayaran yuran daftar RM69 atau pilihan kedua adalah dengan mendaftar secara PERCUMA seumur hidup

a) Daftar Ahli dengan bayaran yuran RM69 seumur hidup :) Poslaju beg kit Shaklee ialah RM11 sahaja. Harga yuran  Daftar Ahli Shaklee ialah RM80

b) Daftar Ahli secara PERCUMA

Keahlian secara percuma boleh didapati sekiranya anda ingin mendafatar sekaligus ingin beli barang dalam jumlah lebih kurang RM650 atau bersamaan dengan 200 point. Anda boleh mencukupkan order bersama rakan-rakan untuk dapat keahlian PERCUMA.

Kami memerlukan Pengedar Shaklee di seluruh Negara. Terbuka kepada semua yang ingin menjana pendapatan lumayan  

Kepada anda ingin menjadi sebahagian Ahli Shaklee di bawah Jue Empire dan menjana pendapatan sampingan sehingga 3/4/5 angka sebulan ??! Kami sedang mencari anda yang bermotivasi yang ingin membuat perubahan ! Apabila anda menyertai kumpulan kami, anda menyertai sebuah keluarga yang komited untuk membantu anda! Anda akan menemui banyak sokongan dan bantuan yang mampu membantu anda membina perniagaan anda sendiri. Kami akan memberikan coaching-mentoring (secara online tanpa perlu berjumpa / offline ikut keperluan) kepada anda untuk membantu mewujudkan satu pelan perniagaan yang bekerja untuk anda.

Apa yang anda akan dapat apabila menjadi Ahli Shaklee & menyertai kami?

✏ Dapatkan diskaun (jimat 15 - 25 % ke atas semua produk)
✏ Bonus yg lumayan berdasarkan jumlah jualan (uv/point)
✏ Boleh mendapatkan info dan consultation mengenai semua produk
✏ Berkomunikasi dengan ahli-ahli lain untuk berkongsi pengalaman dan motivasi
✏ Memperolehi berita dan fakta-fakta kesihatan terkini
✏ 24/7 akses kepada group (online)


SOALAN2  YANG BIASA DITANYA

1) Berapa jumlah yuran untuk memperbaharui keahlian setiap tahun?

Tiada yuran pembaharuan. Ia adalah satu keahlian seumur hidup, selagi mana anda aktif. 
2) Adakah terdapat pembelian minimum setiap bulan atau tahun?

Tiada syarat pembelian minimum! Anda boleh membuat pesanan setahun sekali atau bulanan. Ia terpulang kepada anda. 
3) Dengan menyertai sebagai ahli, adakah itu membuat saya pengedar?

YA. Bila anda mendaftar menjadi AHLI, secara automatik anda bergelar SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR dan menjadi pengedar!


Ia benar-benar adalah satu perniagaan yang mudah tetapi ia memerlukan kerja yang konsisten dan cita-cita. Anda perlu motivasi diri dan bersedia untuk belajar. Jika anda mempunyai semangat untuk membantu orang lain membuat perubahan positif, bisnes ini adalah sangat memuaskan dan menyeronokkan!

Kelebihan bergelar Shaklee Independent Distributor dan menjadi pengedar

1) Program Ganjaran Tunai


2) Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

3) Bonus Kempimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

4) Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

5) Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.
6) Program Konvensyen/ Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.

Berminat nak Daftar Ahli Shaklee dan menjadi sebahagian daripada keluarga besar kami ? 
http://junaidahmarni.blogspot.com/2015/05/daftar-ahli.html
untuk Ahli Shaklee atau sms/wasap : 016-2202565 (jun) untuk pertanyaan lebih lanjut.


You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK