DAFTAR AHLI

Daftar Ahli Shaklee PERCUMA

6:13 PM

Entry kali ni saya kongsikan bagaimana cara nak Daftar Ahli Shaklee Percuma.  Yuran keahlian Shaklee sepatutnya RM69 kan? tapi anda masih boleh dapatkan keahlian secara percuma.

Klik sini untuk access >> Borang Pendaftaran Ahli Shaklee << untuk terus DAFTAR jadi ahli Shaklee

 

Ramai rupanya yang tak tahu cara jadi ahli Shaklee secara percuma. In fact ada ramai yang pernah beli produk Shakle sampai RM800 tapi the person yang jual tak cerita pun yang sebenarnya customer ni boleh dapat keahlian Shaklee percuma.. Kan dah rugi.
Mudah saja cara nak jadi ahli Shaklee percuma.. Apabila kita beli produk Shaklee berjumlah RM700  mengikut harga ahli, kita terus layak dapat free membership Shaklee. Sebab RM700 harga ahli (lebih kurang RM900) harga retail Shaklee adalah lebih kurang 200 mata pembelian. Syarat nak dapat free membership Shaklee pula ialah minimum kita kena beli produk Shaklee berjumlah 200 point terus dapat jadi ahli Shaklee dengan percuma dan dapat rebate tunai RM35 lagi, best kan.. :)
Perkara penting yang perlu diketahui sebelum Daftar sebagai Ahli Shaklee:
Berikut adalah penting untuk menjawab persoalan berkenaan kehalian atau membership Shaklee 
Daftar Ahli Shaklee perlu jual barang atau buat bisnes ke? 
Konsep Ahli Shaklee berdaftar atau Shaklee Independent Distributor adalah konsep consumerisme seperti ahli JCard, Aeon, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya. Seperti mana bila kita jadi ahli JCard, Jusco takde pun wajibkan kita jual sebotol kicap setiap bulan, begitulah juga keahlian Shaklee. Shaklee tidak meletakkan syarat yang semua ahli berdaftar perlu buat bisnes untuk dapat benefit keahlian. 
Berapa point saya kena maintain untuk kekal sebagai ahli Shaklee? 
Jawapannya : 0 iaitu tiada.Tiada apa-apa point yang perlu maintain untuk kekal sebagai ahli Shaklee. Sebab tu pendaftaran ahli tu seumur hidup. Tak perlu renew setiap bulan atau tahun..
Kalau tiba-tiba saya nak buat bisnes Shaklee kena bayar apa-apa ke? 
Jawapannya : Tiada bayaran dikenakan. . Katakan tiba-tiba je orang tengok kita makan Shaklee makin cantik, makin slim, makin bertenaga, dan kawan-kawan pun mula nak cuba Shaklee lepas tengok kita makan dan berubah jadi makin sihat, bila-bila masa boleh start bisnes. Kami akan beri panduan dan bimbingan percuma 100% melalui online atau offline ikut keselesaan anda.
Macam mana cara nak jadi ahli Shaklee dengan group ni? 
Jika anda nak jimat masa, inshaaALLAH kami boleh uruskan pendaftaran anda untuk jadi ahli Shaklee dengan kami. Caranya mudah, hanya isi Borang Pendaftaran Ahli Shaklee ini atau kalau takde masa nak isi form, contact je saya di 016-2202565. Saya akan assist anda untuk daftar ahli Shaklee hari ni juga. :) 
Lepas dah jadi ahli kena beli barang sendiri ke? 
Ramai customer kami lepas dah daftar ahli Shaklee pun masih order produk Shaklee melalui kami. Jangan risau, kami komit bisnes Shaklee ni sepenuh masa jadi untuk buatkan order ahli Shaklee yang daftar dengan kami adalah satu honour buat kami :) Kami assist anda dengan gembira <3

Sekiranya anda ada sebarang isu berkenaan pembayaran Yuran keahlian Shaklee, atau anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan Free Membership / Jadi Ahli Shaklee percuma, anda dialu-alukan untuk menghubungi kami di 016-2202565



You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK