GLA COMPLEX

Berjaya hamil dengan GLA Complex

5:28 PM

Entry kali ni saya nak kongsikan testimoni berjaya hamil dengan GLA Complex. Dimana Gla Complex juga salah satu vitamin yang terdapat dalam Set Kesuburan Shaklee.

Berjaya hamil dengan GLA Complex

Sebelum tu saya nak kongsikan dulu bagaimana GLA Complex membantu untuk cepat hamil ?

-> GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Biasanya sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, iaitu sewaktu subur.

-> Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.

-> Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada peluang sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5.

Jadi, bagi mereka yang masih belum dikurniakan rezeki anak, cuba periksa cecair serviks anda. Kalau cecair tu tebal, kecoklatan, kering… itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan. Jadi, penting ya puan2 untuk mengenali ‘cecair kesuburan’ kita ni. 

Testimoni 1 :
Alhamdulillah, Pengambilan secara konsisten GLA & Esp akhirnya beliau hamil

Berjaya hamil dengan GLA Complex

Testimoni : 2
2 bulan mengambil Gla Complex dan Esp, Alhamdulillah disahkan hamil

Testimoni 3 :
Sebulan konsume Gla, alhamdulillah rezeki Allah bagi

 Berjaya hamil dengan GLA Complex

Buat pasangan lain, jangan berputus asa.. anda juga berpeluang seperti mereka..cuma cepat atau lambat sahaja, yang penting usaha itu perlu ada.. Bagi mereka yang ingin hamil dan ingin tingkatkan kesuburan, apakata anda cuba ikhtiar pula dengan Set Kesuburan Shaklee . Mana tahu ada rezeki anda untuk berjaya hamil dengan Gla Complex kan.. 

Penting :

1) Jika anda ada masalah kitaran haid yang tak teratur pastikan anda betulkan kitaran haid terlebih dahulu.. 

2) Anda juga boleh baca Tip Mudah Hamil

3) Masalah keputihan juga punca anda sukar hamil 


Jika anda ingin dapatkan Set Kesuburan Shaklee, anda boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK