MASALAH : MEROKOK

Berhenti merokok dengan Vivix Shaklee

8:00 AM

Anda atau suami anda seorang perokok ? Nak bantu mereka berhenti merokok dengan Vivix Shaklee ? Umumnya ramai yang telah mengetahui bahayanya merokok. Namun perokok tegar ini masih lagi terus merokok tanpa menghiraukan kesihatan mereka dan orang sekeliling. Merokok dapat membahayakan hampir semua organ tubuh dan akan menimbulkan pelbagai penyakit yang tentunya dapat memengaruhi kesihatan perokok secara umum. Di sini saya ingin membantu perokok-perokok tegar diluar sana cuba berhenti merokok dengan Vivix Shaklee. InsyaAllah dengan izin Allah

vivix shaklee

Ya betul, memang sukar untuk seorang perokok itu berhenti merokok ini kerana di dalam rokok mengandungi nikotin. Nikotin merupakan salah satu bahan toksik di dalam rokok yang menyebabkan ketagihan. Nikotin adalah salah satu radikal bebas yang boleh merosakkan DNA di dalam badan.
 
Setiap sel kita mengandungi DNA. DNA merupakan bahan asas menentukan sel-sel terbentuk dengan sihat. Jika DNA dan rosak, maka sel-sel pun rosak. Akibatnya, akan berlaku mutasi DNA. Sel-sel yang mengandungi DNA mutasi akan membentuk kanser atau penyakit-penyakit lain. Sebab tu bila merokok, akan datangnya pelbagai penyakit sebab DNA dan sel-sel dalam badan kita rosak.

Bagaimana Vivix Shaklee membantu perokok tegar berhenti merokok?

  • Secara ringkasnya, Vivix Shaklee bertindak dengan cara memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yang lebih sihat. Sel-sel yang telah rosak akan dibaiki. Jika anda seorang perokok yang mengidap kanser, vivix membantu membaiki sel-sel kanser ini dengan cara membaiki struktur DNA sel tersebut.
  • Dengan pengambilan Vivix Shaklee selama 2 minggu secara berterusan, InshaAllah boleh berhenti merokok untuk selama-lamanya. Vivix Shaklee akan menyebabkan anda secara automatik tidak mahu merokok lagi sebab setiap kali anda merokok, rokok tersebut akan rasa pahit. Ini bermakna sel-sel badan anda sendiri akan menolak rokok secara automatik.

Ramai para Isteri telah memperkenalkan Vivix  Shaklee kepada suami untuk berhenti merokok. Alhamdulillah, suami mereka menunjukkan kesan yang positif.

Ikuti apakata mereka yang sudah berjaya berhenti merokok dengan Vivix Shaklee

vivix shaklee

vivix shaklee
vivix shaklee

Semoga selepas membaca artikal ini boleh mendatangkan kesedaran betapa pentingnya menjaga kesihatan diri sendiri, isteri, anak-anak dan juga orang sekeliling kesan daripada aktiviti merokok anda itu.

Jangan lupe dapatkan Vivix Shaklee hari ini dengan harga promosi sepanjang bulan May. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak untuk mendaftar ahli secara percuma, diskaun sebanyak 5% dan juga percuma sebotol Vitalea berharga RM95.00

Jika anda ada sebarang pertanyaan dan Order  boleh hubungi saya melalui

. Facebook : Junaidah Marni ( Sila add friend dahulu ya )

. Sms / call/ whatsapp:  016-2202565 
. Pages Facebook : SIHATNutrisiShoppe

You Might Also Like

0 comments

LIKE US ON FACEBOOK